Wymefa B.V.

Wymefa

Dé specialist in veren en metaalwaren

Wymefa BV produceert al ruim 85 jaar professionele trek- en buigveren voor de elektrotechniek.

Dé specialist

Professioneel

Snelle service

Binnen en buiten buigveren

Binnen en buiten buigveren voor sanitair-, cv- en elektrotechniek zijn bij Wymefa B.V. in Wijchen te verkrijgen in vrijwel alle soorten en maten. Al vele jaren produceren wij trek- en buigveren voor onder meer de elektrotechniek en worden wij gekenmerkt door een assortiment aan producten van toonaangevende kwaliteit. Ook bezitten wij een rijk aanbod van ontstoppingsveren, rioolreinigingsgereedschap en deurvastzetters.

Buigveren

Wymefa B.V. is al 70 jaar producent van diverse soorten binnen en buiten buigveren voor sanitair en cv-techniek. Onze buigveren voor de sanitair- en cv-techniek zijn geschikt voor vele typen meerlagenbuis. De standaardafmetingen van deze buigveren zijn als volgt:

  • Binnenbuigveer: lengte van 50 of 100 cm x diameters die rangeren van 9,0 tot 19,0 mm;
  • Buitenbuigveer: lengte van 50 cm x diameters die rangeren van 19,0 mm tot 24,5 mm.
  • Voor de elektrotechniek vindt u bij ons buigveren uit verzinkt hoogwaardig verendraad met de volgende afmetingen:
  • Buigveer: lengtes van 60 tot 200 cm x diameters van 1/2″ tot 2”;

Op aanvraag zijn er ook andere soorten en maten beschikbaar. Wij vertellen u graag welke soorten en maten buigveren het meest geschikt zijn voor uw werkzaamheden.

Contact

Binnen en buiten buigveren, ten behoeve van sanitair-, cv- en elektrotechniek, vindt u in alle soorten en maten bij Wymefa B.V. Als u vragen of opmerkingen over ons assortiment heeft, vul dan het contactformulier in op onze site of contacteer ons via +31 (0)24 6412301 of info@wymefa.nl.

Wymefa

Voor buig- en trekveren van het toonaangevende merk Ideaal, kunt u als elektrotechnische groothandel terecht bij Wymefa B.V. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Ook kunt u bellen naar +31 (0)24 6412301 of mailen naar info@wymefa.nl.

Print Friendly, PDF & Email