Wymefa B.V.

Wymefa

Dé specialist in veren en metaalwaren

Wymefa BV produceert al ruim 85 jaar professionele trek- en buigveren voor de elektrotechniek.

Dé specialist

Professioneel

Snelle service

Buigveren Ideaal

Diverse soorten trek- en buigveren van het toonaangevende merk Ideaal, kunt u aanschaffen bij Wymefa B.V. in Wijchen Al ruim 70 jaar produceren wij kwalitatief hoogwaardige trek- en buigveren voor de elektrotechniek. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan ontstoppingsveren, rioolreinigingsgereedschap en deurvastzetters.

Buigveren

Wymefa B.V. produceert sinds jaar en dag trek- en buigveren van toonaangevende kwaliteit. Onze trek- en buigveren van Ideaal zijn, onder meer door de hoge trekvastheid en perfecte veerspanning, de meest gebruikte gereedschappen voor het buigen van en het draadtrekken door PVC buizen. Wij hebben twee typen buigveren van Ideaal: buigveren voor elektrotechniek en voor sanitair- en cv-techniek. Voor sanitair- en cv techniek kunt u zowel binnen- als buitenbuigveren bij ons aanschaffen. Deze zijn verkrijgbaar in tal van diverse soorten en maten. Op onze site staan de diverse standaardmaten, maar op aanvraag zijn ook andere maten leverbaar. Wij geven u, desgewenst, graag advies over welke buigveren u het beste kunt aanschaffen.

Contact

Bij Wymefa B.V. vindt u buigveren van het toonaangevende merk Ideaal in diverse soorten en maten. Als u vragen of opmerkingen heeft over dit product of een ander product uit ons assortiment, schroom dan niet contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door het contactformulier in te vullen op onze site, te bellen naar +31 (0)24 6412301 of te mailen naar info@wymefa.nl.

Wymefa

Voor buig- en trekveren van het toonaangevende merk Ideaal, kunt u als elektrotechnische groothandel terecht bij Wymefa B.V. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Ook kunt u bellen naar +31 (0)24 6412301 of mailen naar info@wymefa.nl.

Print Friendly, PDF & Email