Wymefa B.V.

Wymefa

Dé specialist in veren en metaalwaren

Wymefa BV produceert al ruim 85 jaar professionele trek- en buigveren voor de elektrotechniek.

Dé specialist

Professioneel

Snelle service

Buigveren voor sanitair

Voor zowel binnen als buiten buigveren voor sanitair en cv-techniek, kunt u terecht bij Wymefa B.V. in Wijchen. Wij produceren al 70 jaar trek- en buigveren van topkwaliteit die bestemd zijn voor werkzaamheden in de elektrotechniek. Ook ontstoppingsveren, diverse typen rioolreinigingsgereedschap en deurvastzetters zijn aanwezig in ons rijke assortiment.

Verschillende maten

Bij Wymefa B.V. vindt u een ruim assortiment aan buigveren van topkwaliteit. Wij bezitten onder meer een ruim assortiment aan buigveren voor sanitair en cv-techniek die geschikt zijn voor diverse typen meerlagenbuis. U vindt bij ons zowel binnenbuigveren (inclusief 2 ogen) als buitenbuigveren. De standaardmodellen van onze binnenbuigveren hebben een lengte van 50 of 100 cm en diameters die variëren van 9,0 tot 19,0 mm. De standaard buitenbuigveren hebben een lengte van 50 cm en diameters die variëren van 19,0 tot 24,5 mm. Op aanvraag zijn vele andere soorten en maten leverbaar. Wij geven u graag advies over de maten die wij denken dat de veren moeten hebben voor uw werkzaamheden.

Contact

Zowel binnen als buiten buigveren voor sanitair en cv-techniek, zijn in tal van diverse maten te verkrijgen bij Wymefa B.V. Als u meer informatie wilt over ons assortiment, kunt u met ons in contact komen via het contactformulier op onze site, telefoonnummer +31 (0)24 6412301 of mailadres info@wymefa.nl.

Wymefa

Voor buig- en trekveren van het toonaangevende merk Ideaal, kunt u als elektrotechnische groothandel terecht bij Wymefa B.V. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Ook kunt u bellen naar +31 (0)24 6412301 of mailen naar info@wymefa.nl.

Print Friendly, PDF & Email