Wymefa B.V.

Wymefa

Dé specialist in veren en metaalwaren

Wymefa BV produceert al ruim 85 jaar professionele trek- en buigveren voor de elektrotechniek.

Dé specialist

Professioneel

Snelle service

Fabrikant trekveren

U bent op zoek naar een fabrikant van kwalitatief hoogwaardige trekveren? Dan is Wymefa B.V. in Wijchen de perfecte keuze. Al meer dan 70 jaar produceren wij trek- en buigveren van hoge kwaliteit voor de elektrotechniek. Ook ontstoppingsveren, rioolreinigingsgereedschap en deurvastzetters zijn te vinden in ons rijk gevulde assortiment.

Trekveren

Al vele jaren is Wymefa B.V. de trotse fabrikant van de buig- en trekveren van Ideaal, Valon en Elemec. Vooral de Ideaal trek en buigveren zijn zeer in trek, aangezien zij, mede door de hoge trekvastheid en perfecte veerspanning, de meest gebruikte gereedschappen zijn voor het buigen van PVC buizen en het draadtrekken door PVC buizen. Bij Wymefa B.V. vindt u de volgende type trekveren:

  • Blankstalen trekveren van Ideaal  die optioneel kogelkop(pen), sleufkoppen of een M5 kopje kunnen bevatten;
  • Nylon trekveren van Valon en Elemec waarbij de versie van Elemec ook een zoekveer bevat;
  • Verzonken trekveer van Elemec zonder binnendraad;
  • Platte trekveer van Ideaal en Elemec waarbij de trekveer van Ideaal een trekbeugel bevat.

Deze trekveren zijn verkrijgbaar in tal van diverse standaardmaten, die u kunt vinden op onze site. Ander maten zijn ook mogelijk op aanvraag. Naast verschillende soorten trekveren, zijn bij ons ook diverse kabeltrekkousentrekveerapparatenen zoekveren aan te schaffen. Bij de kabelintreksystemen van Ideaal, leveren wij eventueel ook een Ideaal kabeltrekkous en een Spirado trekveerpomp. Als u niet zeker bent welke trekveren er het meest geschikt zijn voor uw werkzaamheden dan geven wij u daar graag advies over.

Contact

Wymefa B.V. is al vele jaren fabrikant van kwalitatief hoogwaardige buig- en trekveren. U wilt meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op door middel van het invullen van het contactformulier, te bellen naar +31 (0)24 6412301 of te mailen naar info@wymefa.nl.

Wymefa

Voor buig- en trekveren van het toonaangevende merk Ideaal, kunt u als elektrotechnische groothandel terecht bij Wymefa B.V. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Ook kunt u bellen naar +31 (0)24 6412301 of mailen naar info@wymefa.nl.

Print Friendly, PDF & Email