Wymefa B.V.

Wymefa

Dé specialist in veren en metaalwaren

Wymefa BV produceert al ruim 85 jaar professionele trek- en buigveren voor de elektrotechniek.

Dé specialist

Professioneel

Snelle service

Rioolveren

Een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige rioolveren, zijn te vinden in het assortiment van Wymefa B.V. in Wijchen. Bij ons kunt u verschillende soorten rioolreinigingsgereedschap en ontstoppingsveren vinden die uitermate geschikt zijn zowel huishoudelijke als professionele toepassingen. Naast rioolveren, hebben wij ook diverse trek- en buigveren in ons assortiment.

Ontstoppingsveren

Wymefa B.V. is al 70 jaar producent van toonaangevende ontstoppingsveren, die zowel geschikt zijn voor huishoudelijke als professionele toepassingen. U kunt in ons assortiment de volgende rioolveren vinden:

  • Nauw gewikkelde rioolveren met in verwerkte bolvormige kop, voor gebruik bij hand en elektronische rioolreinigingsapparaten.;
  • Rioolveren met veiligheidskoppeling geschikt voor zware belasting en langdurig gebruik;
  • Dubbellaagse rioolveren voorzien van tegengestelde binnenveer wat zorgt voor kracht en een lange levensduur;
  • Doe-het-zelf ontstoppingsveren.

Deze ontstoppingsveren zijn standaard verkrijgbaar in de maten die u vindt op de site, maar op aanvraag behoren ook andere maten tot de mogelijkheid. Naast ontstoppingsveren, vindt u in ons assortiment ook diverse toebehoren, zoals avegaars, terughaalkoppen en korven. Maar ook rioolreinigingsapparaten zoals spuitkoppen en een ER ontstoppingsapparaat, zijn bij ons te verkrijgen. Wij geven u graag precies aan welke materialen wij het meest geschikt achten voor uw werkzaamheden.

Contact

Rioolveren, rioolreinigingsapparaten en toebehoren van toonaangevende kwaliteit, kunt u vinden in het rijke assortiment van Wymefa B.V. Als u meer informatie wilt over een van onze producten, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Daarnaast kunt u bellen naar +31 (0)24 6412301 of mailen naar info@wymefa.nl.

Wymefa

Voor buig- en trekveren van het toonaangevende merk Ideaal, kunt u als elektrotechnische groothandel terecht bij Wymefa B.V. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Ook kunt u bellen naar +31 (0)24 6412301 of mailen naar info@wymefa.nl.

Print Friendly, PDF & Email