Wymefa B.V.

Wymefa

Dé specialist in veren en metaalwaren

Wymefa BV produceert al ruim 85 jaar professionele trek- en buigveren voor de elektrotechniek.

Dé specialist

Professioneel

Snelle service

Trekveren Ideaal

Diverse trekveren van het toonaangevende merk Ideaal, zijn te verkrijgen bij Wymefa B.V. in Wijchen. Al ruim 70 jaar produceren wij diverse professionele buig- en trekveren voor de elektrotechniek. Daarnaast kunt u verschillende soorten ontstoppingsveren, rioolreinigingsgereedschap en deurvastzetters vinden in ons assortiment. Ook deze zijn uitsluitend van toonaangevende kwaliteit.

Trekveren

Al geruime tijd is Wymefa B.V. producent van diverse trekveren voor de elektrotechniek. Deze trekveren zijn uitsluitend van de meest toonaangevende merken, waaronder Ideaal. De Ideaal trek- en buigveren zijn, mede door hun hoge trekvastheid en perfecte veerspanning, de meest gebruikte gereedschappen voor het buigen van PVC buizen en draadtrekken door PVC buizen. Binnen ons assortiment vindt u de volgende typen trekveren van Ideaal:

  • Blankstalen trekveren, met optioneel kogelkop(pen) of sleufkoppen;
  • Platte trekveer uit verenbandstaal met trekbeugel;
  • M5 zoekveer met een koppeling voor een M5 trekveer, die de invoer van de trekveer in (lastige) leidingen makkelijker maakt.

Op onze site vindt u de standaardmaten voor onze trekveren, maar op aanvraag zijn ook andere maten mogelijk. Naast deze trekveren, hebben wij ook verschillende kabeltrekkousen en hulpgereedschappen in ons assortiment die handig zijn bij gebruik van de Ideaal trekveren. Wij geven u graag deskundig advies over welke producten voor uw werkzaamheden geschikt zijn.

Contact

Voor buig- en trekveren van het toonaangevende merk Ideaal, kunt u als elektrotechnische groothandel terecht bij Wymefa B.V. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Ook kunt u bellen naar +31 (0)24 6412301 of mailen naar info@wymefa.nl.

Wymefa

Voor buig- en trekveren van het toonaangevende merk Ideaal, kunt u als elektrotechnische groothandel terecht bij Wymefa B.V. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Ook kunt u bellen naar +31 (0)24 6412301 of mailen naar info@wymefa.nl.

Print Friendly, PDF & Email