Wymefa

Dé specialist in veren en metaalwaren

Wymefa BV produceert al ruim 85 jaar professionele trek- en buigveren voor de elektrotechniek.

Dé specialist

Professioneel

Snelle service

Trekveren voor elektricien

Diverse trekveren voor de elektricien zijn aan te schaffen bij Wymefa B.V. Al 70 jaar zijn wij producent van professionele trek- en buigveren voor de elektrotechniek. Deze veren zijn uitsluitend van topmateriaal en worden bij ons verkocht tegen scherpe prijzen. Naast buig- en trekveren, vindt u bij ons ook ontstoppingsveren, rioolreinigingsapparaten en deurvastzetters.

Trekveren voor elektra

Al vele jaren produceert Wymefa B.V. toonaangevende trekveren voor de elektrotechniek. Bij ons vindt u uitsluitend trekveren van de topmerken Ideaal, Elemec en Valon. Deze merken leveren allen veren van hoge kwaliteit en worden ook veel ingezet bij elektrotechnische activiteiten. Ideaal buig en trekveren zijn zelfs, mede door de hoge trekvastheid en perfecte veerspanning, het meest gebruikte gereedschap voor het buigen van PVC buizen en het draadtrekken door de PVC buizen. In ons rijke assortiment vindt u onder meer de volgende trekveren voor de elektricien:

  • Blankstalen Ideaal trekveren met optioneel kogelkop(pen), sleufkoppen of M5 kopje;
  • Valon en Elemec nylon trekveren waarbij de Elemec inclusief zoekveer is;
  • Elemec verzonken trekveer zonder binnendraad;
  • Ideaal en Elemec platte trekveer waarbij de trekveer van Ideaal een trekbeugel bevat.

Op onze site kunt u de standaardmaten vinden waarin deze trekveren verkrijgbaar zijn. Andere maten zijn op aanvraag veelal ook mogelijk. Naast deze trekveren, kunt u bij ons ook diverse kabeltrekkousentrekveerapparaten en zoekveren verkrijgen. Bij een Ideaal kabelintreksysteem leveren wij eventueel ook een Ideaal kabeltrekkous en een Spirado trekveerpomp. Wij geven u graag advies bij uw aankoop.

Contact

Wymefa B.V. heeft een rijk assortiment aan trekveren die uitstekend geschikt zijn voor de elektricien. Meer informatie over de trekveren of andere producten uit ons assortiment, kunt u verkrijgen door contactformulier in te vullen op onze site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)24 6412301 of ons mailen op info@wymefa.nl.

Wymefa

Voor buig- en trekveren van het toonaangevende merk Ideaal, kunt u als elektrotechnische groothandel terecht bij Wymefa B.V. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Ook kunt u bellen naar +31 (0)24 6412301 of mailen naar info@wymefa.nl.

Print Friendly, PDF & Email